הסקרנות שלי התחילה בהיותי בת 19 בקיבוץ גזר עם שיעורי יוגה.
כשחייתי בטורונטו בשנות ה- 80, פניתי לדיקור סיני, תחום שלא הרבה הכירו במערב. כבר אז התעניינתי בריפוי עצמי בדרך הטבעית, הייתי "בוסר" והבנתי רק דרך התחושה הפנימית שאמרה שזו הדרך לחיים נבונים.
עם הגיעי לטוסון אריזונה שבארה"ב בשנות 1992, נפתחתי לדרך החדשה.

גיליתי את הקונדליני יוגה שעד היום הדרך מובילה אותי.

מהר מאוד השתלבתי בחיי הקהילה, התחלתי ללכת לשיעורי יוגה שהוצעו במקום, קונדליני יוגה על פי השיטה של יוגי בהג'ן. בהתחלה אחת לשבוע ודי מהר התחלתי לתרגל מדי יום. השכמה מוקדמת לתרגול היוגה, תזונה צמחונית, רפואה טבעית ועוד. היוגה הביאה לשינויים מהירים וברורים בחיי. מלבד ההתפתחות האישית שלי, לאינטואיציה מחודדת יותר והקשבה לגוף. שם זיהיתי את הצורך הטבעי בתזונה צמחונית ובריאה כחלק מהתהליך שעבר הגוף.
 

בזמנו ניהלו בטוסון חוות גמילה מסמים. ומהר מאוד השתלבתי בניהול המטבח הבריא לנגמלים מסמים, אלכוהול וכל השאר. הגמילה בדרך טבעית כללה תזונה צמחונית, תוספי תזונה, יוגה, עיסויים, ניקוי רעלים ועוד. זאת הייתה נקודת ההתחלה בדרך שלי המשלבת תזונה ורפואה טבעית שלמה.


התחנה הבאה הייתה ניו-מקסיקו, כאחראית מטבח, אצל המורה הרוחני, יוגי בהג'ן בתקופת קיץ הומה מבקרים. שם למדתי ישירות מהמסטר. המקום של היוגה תפס מאוד חזק, תפיסת חיים בריאה ותוכן רוחני שמילא את הצורך המסתתר בתוך נבכי נשמתי.
 

במעבר ללוס אנג'לס, 1995-96 היה לי העונג לעבוד עם שפים מהשורה הראשונה המתמחים במטבח הטבעוני הבריא ולצד רופאים ומרפאים ברפואה הסינית.

התמחיתי בתזונה בריאה ומוקפד לטובת אלו שהשקיעו בחדר הכושר והיו זקוקים לארוחות הנכונות ולקבלת תוצאות, לאילו הזקוקים לתזונה מרפאה ממחלות ולאילו שהיו בתכנית ניקוי. סיפקתי שירות קייטרינג לרבים מתעשיית הסרטים בלוס אנג'לס.


ובכן הרגלים רוכשים מהבית. לאכול אוכל בריא ומאוזן רכשתי מילדות.

הצמחונות נכנסה לחיי בזמנים שרק מעטים הבינו מה זה צמחונות. כצמחונית תמיד הרגשתי מקופחת, בכל פעם שהיו מזמינים אותי להתארח, הייתי אוכלת ארוחת פחמימות ומעט ירקות.
בתור אחת שאוהבת אוכל טעים וידועה כבשלנית לעולם לא קיפחתי את עצמי, בני משפחתי או חברי בטעמים ובמגוון רחב של אפשרויות, מעולם שופע של מזונות מהטבע.


למדתי תזונה איורוודית, ניקויי רעלים, תוספי מזון ועל מזונות מרפאים באופן מקצועי וגם מתוך התנסות אישית. בישול איורוודי ותהליכי ניקוי הם כלים לחיים בריאים עבורי וכחלק מחוויית גופנפש נפלאה, תחושה של קלילות, בהירות ואנרגיה גבוהה - ועכשיו גם פתוחה אליכם.

עם חזרתי לישראל ב 2004 הקמתי יחד עם חברי לקונדליני יוגה את "עמותת הקונדליני יוגה בישראל" נזרעו זרעים והעמותה פרחה רבים צברו ידע והפכו למורים בזכות אותם חברים לדרך.

 

ב- 2007 פתחתי את הקייטרינג הטבעוני DFood שהתחיל במשלוחים עד הבית היום הקייטרינג מיועד לאירועים פרטיים, כנסים, חתונות.

 

במקביל אני יוצרת מתכונים ויועצת קולינרית מהמטבח הטבעוני למסעדות ומוסדות.

בישראל רכשתי ידע רב דרך לימודי הסמכה ובמקביל אני מטפלת המשלבת את הידע מכל התחומים תזונה, איורוודה, צמחי מרפא, ארומתרפיה, פרחי באך, רפלקסולוגיה, הרפיה ומדיטציה.

 

כואב לי לראות את הסבל והכאב של אנשים במצוקה פיזית או רגשית.  אני מנגישה ידע הכוונה ותמיכה לחיים בריאים ומאושרים יותר.
 

אחת האהבות שלי הן ללמד ולהפיץ את הידע, דרך הנחיית סדנאות בישול בריא והרצאות למוסדות. אני יוצרת חוויה והשראה מתוך החוויה האישית שלי לשינוי והעמקה לטובת אורח חיים בריא באמצעות תזונה ומודעות.

 

האני מאמין שלי זה

שיש בנו יכולת ריפוי עצמי, כל אדם יכול ליצור שינויים ולחיות חיים מלאים בריאים ושמחים. התזונה היא עמוד התווך של הבריאות.

חשוב לי להעביר לעולם

את העובדה שאוכל בריא יכול להיות גם טעים.

 

אני מכבדת כל אדם ובחירתו ופועלת כדי לטפח את לקוחותיי ומטופלי בדרך המיטבית ביותר.

אודות

  למעשה כולנו נשמות המחפשות חוויה אנושית ולא בני אנוש המחפשים חוויה רוחנית

            - יוגי בהג'ן