top of page

גלידת תות שדה

סוף עונת התותים.


עונת מעבר, גם בלי הקורונה זו תקופה שאנחנו חשופים לשינוי של מזג אוויר וכתוצאה מכך גם להתקררות.


אחד המזונות העשירים בויטמין C זה תות שדה שאני מאוד אוהבת.

לויטמין C יש תכונות יוצאות מן הכלל לריפוי ומניעה של מחלות מהתקררות, דלקת ריאות, בעיות חניכיים וכלה בקורונה.

כאישה יש לי הרבה אחריות בבית קודם כל לעצמי, לבני ביתי ולעסק שלי, בתקופה זו יותר מכל חשוב לי לחזק את מערכת החיסון ואני מוצאת דרכים יצירתיות.


אפשר לקנות כמות גדולה של תות שדה בעונה לשטוף, לנקות ולהקפיא ובשעת הצורך להוציא ולהשתמש. 

להכין שייק, גלידה, וכמובן הכי טעים לאכול טרי.

המצרכים

2 כוסות תות שדה שטוף וחתוך

5 תמר מג'הול

1/2 כוס קרם קוקוס

1 כף מיץ לימון

מערבלים בבלנדר למחית חלקה.

מחלקים לגביעים של ארטיק מקפיאים וזה מוכן.

אופן ההכנה

  1. מערבלים בבלנדר את כל החומרים למחית לקה.
  2. אם התות שדה קפוא אז נוצרת גלידה מייד. מקפיאים לשעה אוכלים.
  3. אם תות שדה טרי ואין לכם מכונת גלידה - מכניסים למקפיא לשלוש שעות. כל חצי שעה מוציאים מהמקפיא מערבבים.
  4. אם יש מכונת גלידה מכניסים את התערובת למכונה וזהו, עובדים לפי הנחיות מכונה.
  5. לארטיקים - מחלקים לגביעים של ארטיק מקפיאים וזה מוכן.
bottom of page