הפתעות שוקולד פטל ושקדים

מי לא אוהב הפתעות?!

הפטל מתפוצץ בפה, כל ביס זה הפתעה. 

אפשר להשתמש הכל סוג של שוקולד שאוהבים אני מעדיפה כמה שיותר מריר ופחות סוכר.

המצרכים


200 גרם שוקולד 80% 

16 שקדים

16 תותי פתל

1 כף שמן קוקוס

אופן ההכנה


  1. קולים קלות את השקדים ל 3-5 דקות. שוברים את השקדים.
  2. ממיסים את השוקולד ושמן קוקוס על באן מרי.
  3. מעמידים 16 מנג'טים מס 2', יוצקים כפית שוקולד מעליה כמה שבבי שקדים, מעמידים במצע פתל ומעל יוצקים עוד שוקולד.
  4. מכניסים למקרר לשעה עד שהשוקולד מתגבש. מגישים.

לשמור במקרר

קרא עוד על

מתכון בסגנון 

דורית דן - מומחית לטיפול בתזונה