מרק פטריות וגריסים

מרק חורפי מזין וטעים.

המצרכים


2 סלסלות פטריות מסוגים שונים כ 1/2 ק"ג 

1/2 כוס גריסים 

1 בצל גדול 

2 שיני שום 

2 כפות שמן זית 

1/2 כפית פלפל שחור 

1 כפית מלח 

4 כוסות מים 

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בסיר מוסיפים בצל מאדים כ- 3 דקות, מוסיפים שום. 
  2. שוטפים היטב את הגריסים מוסיפים לסיר, מוסיפים מים ותבלינים מביאים לרתיחה מבשלים כ 20 דקות עד שהגריסים מבושלים. 
  3. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל כ- 10 דקות על אש נמוכה. 
  4. משפרים טעמים אם צריך מוסיפים מים. 

© 2020 Dorit Dan |  Created by BestSite