סוכריות גומי

במתכון הזה השתמשתי באגר אגר המופק מאצות. זהו חומר טבעי ובריא.

לאגר אגר שימושים רבים בתעשיית המזון, התרופות וההנדסה הביולוגית הוא משמש כמקריש, מעבה, משמר, מתחלב, לעוגות, קינוחים, ממתקים, מאפים ועוד. הסימון של אגר אגר בתעשיה זה E406, אז אם ראיתם על גבי אריזה את הסימון הזה דעו לכם שהשקיעו איכות במוצר.

אגר אגר עשיר בויטמינים ומינראלים המסייעים להרגעה ובמצבים של יל"ד. בנוסף אגר אגר מסייע במצבים של עצירות ע"י ספיחת הנוזלים במעי והגברת תוכן המעיים ובכך גם לסלק שומנים וסוכרים מהדם. איכויות נוספות לאגר אגר בטיפול בברונכיטיס, דלקת ריאות, ליחה ודלקת פרקים.

המצרכים

1 כוס מיץ תפוחים

1 כוס תה ירוק איכותי

3 כפות אגר אגר

1/4 כוס מייפל או ממתיק אחר לבחירתכם

אופן ההכנה

  1. חולטים תה ירוק בכוס מים חמים ל – 5 דקות. מסננים ומניחים בצד.
  2. בבאן מרי מערבבים מיץ תפוחים ואגר אגר וערבבים יחד עד שנמס.
  3. מוסיפים מייפל ותה ירוק מערבבים ונוזל חלק.
  4. יוצקים את התערובת למגשי סיליקון של פרלינים או למגשי קוביות קרח.
  5. מצננים במקרר עד שמקריש מפרידים מהתבנית.
  6. שומרים במקרר.

קרא עוד על

מתכון בסגנון