סוכריות גומי למפרקים

יצאתי מהשגרה...

כל המתכונים באתר שלי הם טבעונים.

זו דרך שאני מאמינה בה ובעיקר לעזור לכם למצוא עוד מתכונים טעימים ובריאים גם אם רק לטבעונים או כתוספת בריאה ליד בשר או מה שהבטן שלכם תרגיש לנכון.

הפעם החלטתי להעלות מתכון כתרופה למפרקים.

אז למה ג'לטין?

ג'לטין הוא חומר המורכב מחומצות אמינו גליצין ופרולין הנמצא בעצמות של חיות.

אנחנו לא צורכים אותם בדרך כלל, הבשר שמוגש היום אינו כולל עצמות לכן רוב אוכלי הבשר לא ניזונים כראוי מהפוטנציאל האדיר של החי.

חומצות האמינו הקיימות בג'לטין מסייעות לבריאות העצמות והמפרקים מונע שחיקה והיחלשות הסחוסים במפרקים

החומר המצוי בג'לטין הינו אנטי דלקתי ומסייע לרפא בעיות עיכול ופצעים במעי, מסייע לחיזוק ותפקוד של מערכת החיסון, בנוסף חומצות האמינו האלו מסייעות לצמיחת שיער, לחיזוק הציפורניים, לגמישות העור.

למי שמעוניין להנות מסוכריות גומי טבעוניות ללא שום קשר לאיכויות ריפוי ניתן להמיר את ג'לטין הדגים באגר אגר. היכנסו למתכון המצורף לסוכריות גומי בטעם תפוחים.

המצרכים


1 כוס פירות יער

1/2 כוס מייפל

1/2 כוס מים

2 כפות ג'לטין דגים טהור (להשיג בבתי טבע - לא מה שמוכרים בסופר)

אופן ההכנה

  1. בכערה מעל באן-מרי ממיסים את הג'לטים עם חצי כוס מים.
  2. שמים בבלנדר את פירות היער והמייפל מערבלים לעיסה חלקה.
  3. למחית חלקה ניתן להעביר במסננת דקה ולהשתמש מנוזל החלק לסוכריות. אני מעדיפה לאכול את כל הפרי עם הסיבים אז אני לא מעבירה במסננת.
  4. אם העברתם את המחית במסננת הכניסו את התערובת החלקה לבלנדר עם הג'לטין המומס וערבלו ל - 2 דקות.
  5. יוצקים את התערובת למגשי סיליקון של פרלינים או למגשי קוביות קרח.
  6. מצננים במקרר עד שמקריש מפרידים מהתבנית.
  7. שומרים במקרר.
  8. והרי לכם סוכריות מרפאות.

קרא עוד על

מתכון בסגנון