סלט טבולי ללא גלוטין

את הבורגול המוכר לנו בטבולי החלפנו עם קינואה והרי לנו סלט נטול גלוטין טעים ובריא. 

המצרכים


3 כוסות של ירקות קצוצים לריבועים קטנים או מגורדים בפומפייה.

ירקות כגון: בצל ירוק, פלפל אדום, אספרגוס, מלפפונים, גזר, בורוקולי טרי או מאודה ו/או כל ירק אחר העולה על דעתכם. 

1 אגודה פטרוזיליה 

1 כוס קינואה מבושלת 

1/4 כוס שומשום מלא 


לרוטב


4 כפות שמן זית 

2 כפות רכז רימונים ללא סוכר 

1 כף מיץ לימון 

1/2 כפית סומק 

מלח ופלפל שחור 

אופן ההכנה


  1. קוצצים ומכינים את כל הירקות יחד בכערה גדולה. 
  2. מכינים את הרוטב בבלנדר או משקשקים בצנצנת.
  3. מוסיפים את הרוטב כשעה לפני ההגשה. 


אופציה: אפשר להוסיף עדשים ויש לכם סלט דגנים וקטניות 

קרא עוד על

מתכון בסגנון 

דורית דן - מומחית לטיפול בתזונה