קוביות שוקולד מנטה

ממתק שווה כל ביס.

כל כך בריא כך שתרגישו טוב לאכול אותו ללא נקיפות מצפון.

כמי שנמנעת מפחמימות, סוכרים מכל סוג וגלוטן זה הממתק האולטימטיבי עבורי. אינו מכיל סוכרים ו/או גלוטן.

המצרכים


1 כוס קשיו שהושרו במים ל-4 שעות

1 כוס דחוסה של עלי תרד צעירים

1/2 כוס שמן קוקוס

20 טיפות סטיביה

4-5 טיפות שמן אתרי מנטה

קורט מלח

 

לציפוי שוקולד

100 גרם שוקולד 80%

3 כפות קרם קוקוס או חלב שקדים 

שוקולד ניבס

עלי נענע לקישוט (לא חובה)


אופן ההכנה


  1. מעבדים בבלנדר למחית חלקה את כל החומרים של הממתק, אם יש צורך אפשר להוסיף 2-3 כפות מים.
  2. יוצקים לתבנית מלבנית קטנה או לתוך תבנית גומות סיליקון. מקפיאים לשעה.
  3. ממיסים את כל החומרים של הציפוי בבאן מרי. מצננים מעט.
  4. לאחר שממתק קפא מוציאים אותו לצלחת הגשה ויוצקים את השוקולד מעל.
  5. מחזירים למקפיא לחצי שעה להתגבש.
  6. פורסים ומגישים.

קרא עוד על

מתכון בסגנון 

דורית דן - מומחית לטיפול בתזונה