תבשיל אדממה וירקות מוקפצים

המצרכים


1 בצל

2 שיני שום

1 פלפל אדום

1 גזר

1 שקית אדממה קלופים קפוא

2 כפות שמן זרעי ענבים

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית כמון טחון

1/2 כפית כוסברה טחונה

מלח פלפל

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הירקות קוביות.
  2. מקפיצים בשמן את הבצל, מוסיפים שום ממשיכים להקפיץ ל - 5 קות.
  3. מוסיפים גזר ופלפל מקפיצים עד שהגזר תרכך.
  4. מוסיפים תבלינים למעט לח.
  5. משרים את האדממה במים חמים להפשרה. סננים.
  6. מוסיפים לתערובת, מקפיצים לעוד 5 דקות, מוסיפים מלח לפי הטעם.

דורית דן - מומחית לטיפול בתזונה