תפוחים ממולאים אפויים

קינוח, ארוחת בוקר, ארוחת ביניים, איך שתגדירו את המנה הזאת פשוטה טעימה ומפנקת. 

אחד המתכונים "ברגיל" אצלי בבית, לרגעי משבר כשבא לי משהו מתקתק ומפנק, זה המאכל.

 מצרכים


 4 תפוחים לא קלופים חורצים את האמצע 


למילוי


חופן קוואקר 

חצי חופן צימוקים 

חצי חופן אגוזים קצוצים 

1/2 כפית קינמון  

2 כפות מייפל


אופן ההכנה 


  1.  ממלאים את אמצע התפוח בתערובת שיבולת שועל צימוקים ואגוזים, מפזרים מעט קינמון  ומייפל מעל. 

  2.  מסדרים בתבנית אפיה שמים 1/2 כוס מים בתחתית מכסים הרמטי (אני אוהבת לאפות בתבנית בפיירקס). 

  3.  אופים ל 20 דקות, בתנור שחומם מראש או עד שמוכן. 

  4.  להגיש חם או קר, כארוחת בוקר או קינוח לצד גלידה וניל.

קרא עוד על

מתכון בסגנון 

דורית דן - מומחית לטיפול בתזונה