רטבים פרוביוטים שלא מן המיניין

עודכן: 17 באוג׳ 2021


ברטבים הבאים תמצאו מרכיבים עם איכויות פרוביוטיות


רוטב פרוביוטי לסלט

המצרכים

5 כפות שמן זית 1 כף שמן פשתן 4 כפות מיץ לימון 1 כפית מחית אומבושי או 1 שזיף כבוש (Umoboshi)

1 כפית מיסו כהה 4 כפות פטרוזיליה קצוצה ½ כפית תימין טרי או בזיליקום 1 כפית דבש מלח אם צריך לפי הטעם – רצוי לטעום לפני שמוסיפים כי המיסו והאומבושי מלוחים

לערבל בבלנדר או לשקשק בצנצנת אופציה: אפשר לגוון עם עשבי תיבול לטעמכם


רוטב מיסו לבן


המצרכים

1 כף מיסו לבן

1/4 כוס מים

1 שן שום

1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר

2 כפות חומץ אורז

1 כף שמן שומשום

1/4 כפית סויה איכותי / רוטב תמרי

לערבל בבלנדר או לשקשק בצנצנת

ניתן להוסיף עשבי תיבול קצוצים כגון: שמיר,

כוסברה ועוד



רוטב חמאת בוטנים

המצרכים

1 כף שמן שומשום

1 כפית שמן זית

2 שיני שום

2 כפות חמאת בוטנים

קורט צ'ילי

1 כף רוטב סויה איכותי / רוטב תמרי

1 כפית מחית אומבושי או 1 שזיף כבוש (Umoboshi)

1 כף חומץ אורז

1 כף סילאן ללא סוכר

לערבל בבלנדר או לשקשק בצנצנת

למאמר אודות חיידקים פרוביוטים לחצו כאן

למאמר אודות מזונות המכילים חיידקים פרוביוטים לחצו כאן


5 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול