טראפלס טבעוני ללא גלוטן או פחמימות

בחרתם להימנע מסוכרים? אין סיבה למה לא תאכלו שוקולד טעים

 

100 גר עיסת קקאו

1 כוס קרם קוקוס

1/4 כוס סוויטנגו או אריתריטול

20 טיפות סטיביה 

1 כפית אבקת הסיב היפני

1/4 כוס אבקת קקאו לגלגל את הטראפלס

 

* את האריתריטול והסטיביה ניתן להמיר עם מייפל סירופ כ - 1/4 כוס.

 

אופן ההכנה

1. לשים בקערה את עיסת הקקאו וסווטנגו או אריתריטול.

2. להרתיח קלות את קרם הקוקוס, לשפוך מעל תערובת עיסת הקקאו ולערבב טוב.

3. ניתן לשים בכלי לגובה 1 ס"מ לקרר כשעה עד שמתגבש, להוציא ולחתוך לקוביות או לשפוך לתוך תבניות של טראפלס מסיליקון.

4. להוציא מהמקרר להניח בקערית עם אבקת הקקאו ולפדר.

5. לאחסן במקרר להגיש יש מהמקרר.

 

Share on Facebook
Please reload