מרק פטריות וגריסים

המצרכים

 

2 סלסלות פטריות מסוגים שונים כ 1/2 ק"ג

 1/2 כוס גריסים

1 בצל גדול

2 שיני שום

2 כפות שמן זית

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

4 כוסות מים

 

אופן ההכנה

 

1. מחממים שמן בסיר מוסיפים בצל מאדים כ- 3 דקות, מוסיפים שום.

2. שוטפים היטב את הגריסים מוסיפים לסיר, מוסיפים מים ותבלינים מביאים לרתיחה מבשלים כ 20 דקות עד שהגריסים מבושלים.

3. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל כ- 20 דקות על אש נמוכה.

4. משפרים טעמים אם צריך מוסיפים מים.

 

אודות מזונות על לחצו כאן

 

 

Share on Facebook
Please reload