פנקייק אגוזים טבעוני

דרך טובה להזין את הילדים בארוחת הבוקר מלאה בכל טוב, מבלי שירגישו

שבעצם הם אוכלים ממש בריא.

 

מצרכים

6 פנקייק

 

3/4 כוס קמח טפיוקה

1/4 כוס תערובת "סופר-פוד אגוזים וזרעים"

מכינים מראש תערובת של אגוזים, שקדים גרעיני חמנייה, דלעת ושומשום מלא. 50 גרם מכל סוג טוחנים דק.

1/4 כוס קמח שיבולת שועל (טוחנים שיבולת שועל עד לקמח דק)

2 כפות סוכר קוקוס

2 כפות סובין פשתן או סובין שיבולת שועל

2 כפות שמן קוקוס

3/4 כוס חלב אורז שקדים

1 כפית תמצית וניל

1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

קורט מלח

אופציות לגיוון: שוקולד צ'יפס, גרדת תפוז, אוכמניות, בננה מרוסקת.

שמן קוקוס לטיגון

להגשה: מייפל סירופ אמיתי ובננה חתוכה לפרוסות

 

אופן ההכנה

 

1. מערבבים את כל החומרים לפנקייק בכערה עד לבלילה חלקה.

2. מחממים מעט שמן קוקוס במחבת. כשהשמן התחמם יוצקים חצי מצקת.

3. כשיוצאים בועות על הפנקייק הופכים לצד השני לעוד דקה בערך. ממשיכים עם שאר הבלילה.

4. מגישים עם סירופ מייפל ופרוסות בננה.

 

למאמר אודות חלבונים ופחמימות לחצו כאן

אודות אגוזים וזרעים לחצו כאן

 

 

 

Share on Facebook
Please reload