תפוחים ממולאים אפויים

קינוח, ארוחת בוקר, ארוחת ביניים, איך שתגדירו את המנה הזאת פשוטה טעימה ומפנקת.

אחד המתכונים "ברגיל" אצלי במטבח, לרגעי משבר כשבא לי משהו מתקתק ומפנק זה המאכל.  

 

מצרכים

 

4 תפוחים לא קלופים חורצים את האמצע

למילוי:

חופן קוואקר

חצי חופן צימוקים

חצי חופן אגוזים קצוצים

1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה

 

1. ממלאים את אמצע התפוח בתערובת שיבולת שועל צימוקים ואגוזים,

מפזרים מעט קינמון מעל.

2. מסדרים בתבנית אפיה שמים 1/2 כוס מים בתחתית מכסים הרמטי (אני אוהבת בפיירקס)

3. אופים ל 20 דקות, בתנור שחומם מראש או עד שמוכן.

4. להגיש עם מעט מייפל או דבש לפני ההגשה, כקינוח לצד גלידה וניל.

 

אודות פירות וירקות לחצו כאן

 

 

Share on Facebook
Please reload