סלט טבולי ללא גלוטין

את הבורגול המוכר לנו בטבולי החלפנו עם קינואה והרי לנו סלט נטול גלוטין טעים ובריא.

 

המצרכים


3 כוסות של ירקות קצוצים לריבועים קטנים 

ירקות: בצל ירוק, פלפל אדום, אספרגוס, מלפפונים, גזר מגורר, בורוקולי מאודה או כל ירק אחר העולה על דעתכם.
1 אגודה פטרוזיליה
1 כוס קינואה מבושלת להנחיות לחצי כאן

1/4 כוס שומשום מלא

 

לרוטב

4 כפות שמן זית
2 כפות רכז רימונים ללא סוכר
1 כף מיץ לימון
1/2 כפית סומק
מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה

 

1. מאחדים את כל הירקות בכערה מתאימה

2. מאחדים עם הרוטב כשעה לפני ההגשה

אופציה: אפשר להוסיף עדשים ויש לכם סלט דגנים וקטניות

 

אודות דגנים לחצו כאן

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload