המזווה הבריא > סוכרים

אי-היקשרות היא באמת ובתמים הזמנה בשבילכם לנסוק מעלה עם החופש השלם.

- ברנדון בייס

ההרגל מתחיל מיום היוולדנו.

הפיתוי למתוק חזק מאיתנו, זה הטעם הראשון שאנחנו טועמים בחלב אם.  

לא רק סיפוק בלוטות הטעם והצורך במתיקות מנחמת חיונית לנו, אלא שהסוכר הוא חלק מקבוצת פחמימות המהוות חשיבות רבה בתזונת האדם להפקת אנרגיה לתאים, לפעילות המוח, למבנים שונים בגוף כגון  DNA ועוד.

האומנם סוכרים נמצאים כמעט בכל מזון כך שבאמת אין צורך לצרוך סוכר, אבל בתרבות השפע האנינה שלנו הסוכר וממתיקים אחרים נמצאים כמעט בכל מזון ומזווה.

חשוב להזכיר כי צריכת סוכרים מופרזת גורמת לנזקים בריאותיים כגון השמנת יתר, סוכרת, מחלות לב, עששת ועוד.

אז אילו סוכרים או ממתיקים כדאי לצרוך? לפניכם סקירה קצרה, המלצות שלי החלטה שלכם.

סוכר מופק מקני סוכר או מסלק סוכר.

בתהליך היצור כותשים את קני הסוכר ומפרידים את הנוזלים. לאחר מכן מרתיחים ובמכונות מיוחדות מפרידים את המולסה מהנוזל ובתהליך נוסף מייבשים את הנוזלים והופכים אותו לגבישי סוכר שאנחנו מכירים.

סוכר לבן סוכר הכי מעובד שקיים מורכב משתי מולקולות גלוקוז ופרוקטוז.

מקור לפחמימות פשוטות וחסר ערך תזונתי מפאת חוסר ויטמינים ומינראלים. סוכר לבן נספג מהר ויוצר עומס על התאים. לסוכר לבן ח...

Please reload