רוטב אומבושי משזיף כבוש

רוטב המכיל חיידקים ידידותיים פרוביוטים.

החיידקים הידידותיים הם פועלי בניין למערכת העיכול והיעילות שלהם תלויה באיכות, במגוון ובכמות.

אומרים שרוב המחלות מתחילות במעי. מזון חסר הערכים תזונתיים לא יניב חיידקים ידידותיים, מזון בריא שנכנס לגוף ללא חיידקים ידידותיים לא יוכל להתפרק ולתעל את המערכת.

המצרכים


5 כפות שמן זית 

1 כף שמן פשתן 

4 כפות מיץ לימון 

1 כפית מחית אומבושי או 1 שזיף כבוש Umoboshi

1 כפית מיסו כהה 

4 כפות פטרוזיליה קצוצה 

½ כפית תימין טרי או בזיליקום 

1 כפית דבש מלח אם צריך לפי הטעם – רצוי לטעום לפני שמוסיפים כי המיסו והאומבושי מלוחים 


אופציה לגיוון: אפשר להוסיף עשבי תיבול קצוצים לטעמכם. 



אופן ההכנה


לערבל בבלנדר או לשקשק בצנצנת

קרא עוד על

מתכון בסגנון